Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

Pagina 1 van 10

zaterdag, 22 april 2017

Fenixloods Rotterdam op Vimeo

Fenixloodsen te Rotterdam.

CSM is gestart met de verbouwing van de bestaande Fenixloodsen op het Katendrechtse Schiereiland in Rotterdam. 

Mei Architecs and planners hebben in onze atelier en op de werf gefilmd.


Fenixloods900


Gefilmd in onze atelier:

vimeo


Gefilmd op de werf:

vimeo

 

donderdag, 09 maart 2017

Fietsbrug kanaal Gent-Oostende

Fietsbrug kanaal Gent-Oostende.


Afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan de fietsbrug over het kanaal Gent-Oostende.

De fietsbrug heeft een totale lengte van 120m. Het werd deels onder de brug van de expresweg op de grond gemonteerd en gelast tot drie grote hijsdelen.

De karakteristieken van het grootste hijsdeel:

Lengte: 49m

Breedte: 4,6m

Hoogte: 2m

Gewicht: 78T 

vrijdag, 03 maart 2017

CSM breekt record !

CSM breekt record met nieuwe bestellingen.

NACH
Render : New Amsterdam Court House

OCC
Render : Onderwijs en Cultuur Complex op het Spui te Den Haag.

CSM Steelstructures heeft twee nieuwe reuzenbestellingen in Nederland verworven.
De Nieuwe Rechtbank van Amsterdam en het Onderwijs- en Cultuur Complex (OCC) in het Spuikwartier te Den Haag werden toegevoegd aan hun orderboek.

De nieuwe rechtbank, een DBFMO-project (Design, Build, Finance, Maintenance and Operate) is een ontwikkeling van het consortium NACH (New Amsterdam CourtHouse), een samenwerking tussen Heijmans (bouw- en installatiebedrijf) en Facilicom (gespecialiseerd in het leveren van facilitaire diensten). Het gebouw, een ontwerp van Kaan Architecten uit Rotterdam, bestaat voor het grootste deel uit staal. Het is zeer uitdagend qua architectuur maar wat betreft technische uitvoering niet vanzelfsprekend. CSM werd dan ook al in een zeer vroeg stadium geconsulteerd verklaart Ronny Loos, Commercieel Directeur van CSM. “We staan bekend om onze goede input en slimme uitvoeringsideeën en we hebben met Heijmans recent Het Timmerhuis (het nieuwe stadskantoor van Rotterdam) opgeleverd. Voor de rechtbank wilde men dan ook reeds van in het begin een beroep kunnen doen op onze expertise met betrekking tot maakbaarheid en bouwvolgorde.”

Ook voor het Onderwijs- en Cultuur Complex (OCC) in Den Haag waren het de oplossingsgerichte inbreng van CSM en de eerdere ervaringen met de opdrachtgever die ervoor zorgden dat ze de bestelling mee naar België mochten brengen. Hier is het de bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren – Visser & Smit Bouw) die verantwoordelijk is voor het DBM-contract. Het gebouw gelegen in hartje Den Haag is opgebouwd uit een aantal zeer grote en zware stalen vakwerken. Dit in combinatie met de zeer beperkte bouwplaats is geen sinecure.

De twee projecten omvatten samen meer dan 9.000 Ton staal en vertegenwoordigen 200.000 productieve manuren. De uitvoering zal voor CSM voornamelijk in 2018 en 2019 plaatsvinden. Pieter Vanderhenst, Bestuurder-Directeur van CSM klinkt dan ook enthousiast : “Het Nieuwe Amsterdamse Gerechtsgebouw is de grootste bestelling uit de 50-jarige geschiedenis van CSM. Deze twee nieuwe werken geven ons tezamen met de te verwachten orders in de pretparksector een mooie basis voor de volgende jaren. Dit zal ook extra tewerkstelling opleveren. We starten nu al de zoektocht naar extra ingenieurs voor onze engineering en montage afdeling.”test


download


Bekijk de pdf

 

maandag, 13 februari 2017

Gevel Hasselt

Op de website van Made in Limburg verscheen een artikel over ons project te Hasselt. 

logo_madeinlimburg
 

vrijdag, 30 september 2016

Implementatie nieuwe ISO normen succesvol

In september 2015 verscheen er een nieuwe versie van zowel de ISO 9001 voor het kwaliteitsmanagementsysteem als de ISO 14001 voor het milieumanagementsysteem.
Deze nieuwe versie van de normen introduceert, naast een aantal (kleinere) wijzigingen, drie nieuwe concepten: contextanalyse, analyse van de stakeholders en risico gestuurde processen.

CSM heeft niet afgewacht tot het einde van de overgangsperiode, maar is onmiddellijk aan de slag gegaan om haar interne systemen in overeenstemming te brengen met de nieuwe vereisten van de normen. Afgelopen maand stond er dan een hercertificering op het programma van beide managementsystemen dewelke succesvol afgerond zijn. 

De nieuwe ISO documenten kan je hier terugvinden. 

 

Pagina 1 van 10

Vacatures

Project Engineer

Lees meer...

Samensteller

Lees meer...