Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Bedrijfsinformatie

CSM
CSM
Wie zijn wij ?

CSM nv, met vestigingen in Achel en Hamont, werd in 1964 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedrijven op het gebied van engineering, fabricage, conservering en montage van staalconstructies.

Doel

Bij het uitvoeren van de projecten staan de kwaliteit van de producten, het respecteren van de termijnen, de veiligheid tijdens de uitvoering en goede contacten met de opdrachtgever centraal.

Activiteit

CSM is internationaal actief in hoogbouw, industriële bouwwerken, bruggen, off-shore, attracties voor pretparken, architectonische constructies, sleutel-op-deurprojecten

Onze visie

C.S.M. nv ontwerpt, fabriceert en monteert diverse types staalconstructies en dit voor een brede internationale markt. Meestal zijn de contractuele specificaties voor de constructie door de klant vastgelegd en zijn deze gebaseerd op specifieke (inter)nationale normen. Naast hoge kwaliteitseisen vereist dit een grote flexibiliteit met betrekking tot de toe te passen uitvoeringswijze. Het is de ambitie van CSM om haar reputatie als hoogwaardig kwaliteitsbedrijf te bestendigen en tegelijkertijd haar rendabiliteit te optimaliseren. In het kwaliteitsbeleid van CSM staat de klant centraal vanaf de prijsaanvraag tot en met de oplevering van de constructie; CSM streeft ernaar om de projecten op te leveren volgens de eisen en wensen van de klant op technisch gebied, rekening houdend met de specifieke veiligheids- en milieueisen en overeenkomstig de afgesproken levertijd. CSM streeft er tevens naar om voortdurend de kwaliteit van haar organisatie en werkwijzen en daardoor ook de kwaliteit van haar producten en diensten goed te beheersen en waar mogelijk te verbeteren en daarbij rekening te houden met -en te waken over- de veiligheid van haar personeel en de milieuaspecten.

Kerncijfers (31/12/2012)
Aantal werknemers 159
Omzet 20.185.855 euro
Eigen vermogen 9.310.594 euro
Balanstotaal 18.734.533 euro
Cash Flow 2.206.000 euro
Oppervlakte productie 25.000
max. hefcapaciteit 100 ton
Verwerkt staal per jaar 10.000 ton


Administratieve gegevens

BTW-nummer BE 0416.505.231
RSZ-nummer 000-0821106-93
Registratienummer 10.23.13

Vacatures

Project Engineer

Lees meer...

Samensteller

Lees meer...